cPanel Hosting

cPanel Hosting is produced from UK and US based servers and you can choose the desired location. cPanel Hosting includes cPanel control panel with Softaculous Auto Installer and also free SSL support and a 30-day money back guarantee so you can try the service risk-free.

  • cPanel Control Panel
  • UK or US based Servers
  • Free SSL Support
  • 30-Day Money Back Guarantee
cPanel Starter UK
2,49
€ / month
SUOSITTU
cPanel Advanced UK
3,99
€ / month
cPanel Business UK
7,49
€ / month
cPanel Pro UK
9,99
€ / month
cPanel Starter US
2,49
€ / month
SUOSITTU
cPanel Advanced US
3,99
€ / month
cPanel Business US
7,49
€ / month
cPanel Pro US
9,99
€ / month

cPanel Hosting Features

Moderni infrastruktuuri

Modernit konesalit Lontoossa ja Texasissa on varustettu Juniperin verkkolaitteilla ja Dellin tehokkaat ja vikasietoiset räkkipalvelimet CloudLinux OS käyttöjärjestelmällä.

cPanel-hallintapaneeli

cPanel on markkinoiden suosituin hallintapaneeli. cPanel-hallintapaneelin avulla hallitset kaikkia webhotellipakettisi ominaisuuksia nopeasti ja vaivatta.

Softaculous

Softaculous Auto Installern kanssa asennat satoja erilaisia web-sovelluksia (esim. Wordpress) webhotellipakettiisi helposti vain yhdellä hiiren klikkauksella.

Huippunopea sivusto

Varnish välimuistia hyödyntävä web-kiihdytin yhdessä huippunopeiden palvelinten kanssa takaavat maksimaalisen suorituskyvyn sivustollesi kaikkina aikoina!

Kokeile riskittä

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa 30 päivän sisällä tilauksesta ja saat rahasi takaisin. Palveluillamme on lisäksi 99.99% uptime-takuu, jonka toteutumista seuraamme jatkuvasti.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Usein kysytyt kysymykset

Jaetussa webhotellipalvelussa useiden asiakkaiden verkkosivustot sijaitsevat yhdellä palvelimella eli asiakkaat jakavat palvelimen resurssit. Tämä auttaa vähentämään kustannuksia, koska palvelimen ja sen resurssien kustannukset jakautuvat kaikille asiakkaille/webhotellipaketeille, jotka sijaitsevat palvelimella. Webhotellipalvelu on täydellinen valinta henkilökohtaisille kotisivuille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka eivät vaadi kaikkia palvelimen resursseja.
Maantieteellinen sijainti vaikuttaa ensisijaisesti latenssiin, joka tarkoittaa tiedonsiirrossa olevaa viivettä palvelimen ja kävijän välillä. Suuri latenssi taas näkyy kävijälle pidempänä sivuston latausaikana. Lisäksi palvelimen maantieteellinen sijainti saattaa vaikuttaa sivuston hakukonenäkyvyyteen sekä eri maissa olevat lainsäädännöt saattavat asettaa omat rajoituksensa sivustolle ja sen sisällölle.

Sijainti kannattaa valita mahdollisimman läheltä sivuston kävijöitä/palveluiden käyttäjiä. Mikäli sivuston kävijöistä valtaosa on Suomesta, niin suosittelemme tutustumaan Suomalaisilta palvelimiltamme tuotettuihin webhotellipalveluihin. Mikäli sivuston kävijät ovat muualta kuin Suomesta, mutta kuitenkin Euroopan alueelta, niin suosittelemme Englannissa sijaitsevia palvelimia. Jos kävijät ovat Yhdysvalloista tai muualta maailmasta, niin suosittelemme Yhdysvalloissa sijaitsevia palvelimia.

Vaikka maantieteellisellä sijainnilla on merkitystä, niin esimerkiksi eroa Suomen ja Englannin välillä ei web-käytössä käytännössä edes huomaa. Mikäli siis kävijäsi ovat Suomesta ja haluat webhotellin cPanel-hallintapaneelilla (jota Suomesta tuotetuissa webhotellipalveluissamme ei tällä hetkellä ole), niin suosittelemme valitsemaan Englannissa sijaitsevan palvelimen.
Ohessa esimerkkejä millaiseen käyttöön eri paketit soveltuvat. Huomaathan, että pakettia on mahdollista vaihtaa isompaan tai pienempään myöhemmin. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli tarvitset apua sinulle sopivan paketin valitsemisessa.
  • Starter: Yhdelle sivustolle erittäin pieneen käyttöön mikäli 1 GB Disk Space ja 10 GB / month Data Transfer riittää. Esim. yksityishenkilölle ja pienille yrityksille ja yhdistyksille.
  • Advanced: Yhdelle sivustolle mikäli 20 GB Disk Space ja 200 GB / month Data Transfer riittää. Esim. yksityishenkilöille, pk-yrityksille ja yhdistyksille.
  • Business: Isompaan käyttöön, jos pienempien pakettien rajoitukset eivät riittäneet tai haluat tuen useammalle kuin yhdelle sivustolle (max 3kpl).
  • Pro: Vielä isompaan käyttöön, jos Business paketin 3 domainin rajoitus ei riitä ja haluat lisätä domaineja ja sivustoja webhotellipakettiisi niin paljon haluat. Pro-paketti tulee nopeasti edullisemmaksi verrattuna yksittäisen webhotellipaketin hankkimista jokaiselle domainille erikseen.
Tuettuja ohjelmointikieliä/palvelinohjelmien versioita ovat mm:
- PHP (7.0/7.1/7.2/7.3/7.4)
- MySQL 5.6
- Apache 2.4
- Python
- Perl
- Ruby
- Ruby On Rails

Klikkaa tästä avataksesi tarkemmat tekniset tiedot.

Huomaathan, että voit kokeilla webhotelliamme 30 päivän ajan riskittä ja mikäli tarvittavaa tukea webhotellistamme ei löydy tai webhotelli ei sovellu tarpeisiisi, niin voit peruuttaa tilauksen ja saat rahasi takaisin. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli sinulla on kysyttävää.
Kyllä! Voit olla koska tahansa yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli jokin askarruttaa tai sinulla on muuten kysyttävää. Autamme mielellämme paketin käyttöönottoon sekä nykyisten sivujen ja sähköpostien siirtoon liittyvissä kysymyksissä. Halutessasi voimme myös hoitaa nykyisen sivustosi ja sähköpostitilien siirrot puolestasi täysin veloituksetta!
Kyllä! Pro ja Business webhotellipakettimme mahdollistavat usemman kuin yhden domainin lisäämisen webhotellipalveluun cPanel Control Paneln kautta.
Kyllä, tarjoamme 100% riskittömän 30-Day Money Back Guaranteen.
Kyllä, kaikkiin cPanel-webhotellipaketteihimme sisältyy sähköpostipalvelu.
Kyllä, voit helposti päivittää pakettisi suurempaan koska tahansa.
Kyllä, tietosi ovat 100% turvassa ja varmuuskopoidaan 5 päivän välein.
Kyllä, kaikki palvelimemme on suojattu Clam AV virustorjuntaohjelmistolla.
Vaikka webhotellipakettia ei voi käyttää tähän tarkoitukseen, niin voit helposti jälleenmyydä mukauttamiasi paketteja jälleenmyyntipakettiemme avulla. Klikkaa tästä nähdäksesi jälleenmyyntipakettimme.
Kyllä. Voit ottaa SSH-konsoliyhteyden palvelimelle sekä käyttää SFTP-protokollaa tiedonsiirtoon.
cPanel webhotelleihin ei valitettavasti tällä hetkellä sisälly ilmaista kotisivukonetta, mutta voit käyttää pakettiin sisältyvää Softaculous Auto Installera asentaaksesi webhotellipakettiin helposti esimerkiksi helppokäyttöisen Wordpress -julkaisujärjestelmän ja käyttää sitä kotisivukoneen tavoin sivustosi rakentamiseen. Tuomme kotisivukone-palvelun mahdollisesti myöhemmin myös cPanel webhotelleihin.
Tukitiimimme on aina valmiina auttamaan sinua. Katso yhteystietomme tästä..
v