Ilmaiset lisäpalvelut kaikissa domaineissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä! Meidän kautta rekisteröidyt domainit rekisteröidään aina asiakkaan nimiin. Asiakkaalla on täysi omistus- ja hallintaoikeus domainiin sekä mahdollisuus siirtää domain toiselle palveluntarjoajalle koska tahansa.
Kyllä! Tottakai voit tilata myös pelkän domainin. Domainin hintaan sisältyy myös aina nimipalvelimet web-pohjaisella hallintapaneelilla sekä domainohjaus- ja sähköpostiohjauspalvelut. Sinun ei siis tarvitse tilata mitään lisäpalveluja (kuten ns. "domainparkki-palvelua").
Kyllä! Voit vapaasti osoittaa domainin toisen palveluntarjoajan palvelimille. Tämä onnistuu määrittämällä domainin dns-tietoihin toisen palveluntarjoajan ilmoittamat dns-tietueet mikäli käytät domainilla meidän nimipalvelimia tai voit myös vaihtaa domainille käyttöön kokonaan toisen palveluntarjoajan nimipalvelimet. Molemmat toimenpiteet onnistuvat helposti hallintapaneelistamme.
Kyllä! Kaikki domainien hallintatoimet onnistuvat täysin itsenäisesti helppokäyttöisen hallintapaneelimme kautta. Hallintapaneelistamme löydät myös domainin siirtokoodin ja voit koska tahansa siirtää domainin toiselle palveluntarjoajalle niin halutessasi.
GDPR:n myötä EU:n kansalaisten tietoja ei enää julkaista domainien julkisissa whois-tiedoissa. EU:n kansalaisten ei siis tarvitse olla enää huolissaan yhteystietojen näkymisestä. Muiden maiden tapauksessa tarjoamme useimmille domain-päätteille yksityisyydensuoja-palvelua, jonka avulla on mahdollista korvata domainin julkisesti näkyvät yhteystiedot toisilla, jotta todelliset yhteystiedot eivät paljastu. Palvelu on tarvittaessa mahdollista tilata domainin tilauksen yhteydessä.

Huom! .FI domainin whois-tiedoissa ei julkaista yksityishenkilöiden yhteystietoja, mutta mikäli domainin haltija on yritys, niin tiedot ovat aina julkisia eikä niitä ole mahdollista piilottaa.
v